Klare for et annerledes år!

Klare for et annerledes år!

Etter en ganske kort prosess, ivrige diskusjoner, sommerferie og litt diverse hindringer,  så er det nå endelig på tide  – banden «hopper» av karusellen og tar seg et friår.

Iblant får man bare èn gylden mulighet, i blant ser det ut som om det meste faktisk skal løse seg –  og plutselig har man faktisk mulighet til å gjøre noe annerledes. Og da skal man gripe sjansen. Så nå setter endelig August, Alexandra, Malin og Øystein kursen India. For en helt uvanlig, normal, spennende, annerledes og lang familiereise i 10 måneder.

Hjelp og selvhjelp

Et helt fantastisk liv til tross, så har hverdagen blitt en liten logistikkøvelse mellom jobb, skole, barn, fritidsaktiviteter og sosialisering. Etter hvert har vi fått mindre tid til hverandre, uten å alltid klare å være nok tilstede for oss selv eller andre.  Derfor har vi lyst på et annerledes år. Og derfor griper vi nå sjansen. 

Vi vet med sikkerhet at vi ikke kan sitte stille hver kveld i 300 dager. Ikke kan vi heller reise rundt uten å engasjere oss.  Og ikke kan vi la være å fortelle om det. Så derfor slår vi alt dette sammen i år. Det er vår idè. Vi vil reise ut, være sammen hver dag, bidra der vi er – og kanskje inspirere andre. Det tror vi er bra for oss som familie. Det tror vi styrker oss voksne. Det tror vi utvikler barna. Og det håper vi blir bra for andre!

En bit av hele verden

Med en globus foran seg, tenker man at man kommer langt på et skoleår. Samtidig blir verden brått stor,  listen blir lang og vi vet at behovet for litt hverdag vil melde seg fort. Derfor har vi ingen plan.  Vi starter et sted. Og så fortsetter vi videre. Vi skal leve, leke, føle og delta der vi er. Myanmar, Kina, Mozambique og Namibia høyt på ønskelisten.  Hvor vi ender vil tiden vise. Det er gøy om verden blir helt annerledes.

Bli med på turen

Vi vil fortelle og vi vil dele reisen – i den grad vi finner både tid og Wifi. Så følg oss gjerne videre på denne nettsiden (som er under oppbygging…). Du finner oss også på Instagram som Bislettbandenontour. Og vi dukker nok snart opp flere steder. Vi håper dere blir med på reisen!

Stor klem fra August, Alexandra, Malin og Øystein

23 Replies to “Klare for et annerledes år!”

 1. Lykke til med reisen! Vi gleder oss til å følge dere! Dette blir bra!!! Stor klem fra Sissel, Oddbjørn, Peder og Nikolai!

 2. Ønsker dere en uforglemmelig tur med alt som måtte møte dere. Gleder meg virkelig til å følge med. ☀️Klemmer fra Pria

 3. Stikk gjerne en tur innom Pyin Oo Lwin i Myanmar – veldig interessant sted med store kontraster blant fattig og rik. Men vær forsiktig med hva dere spiser. 😉
  Et annet hett tips er Mae Hong Son i Nord-Thailand. Få med dere et besøk hos Karen-stammen og gå over «the bridge of prayers». Vil dere hjelpe til, kan jeg anbefale å snakke med den norske organisasjonen Kids Action for Kids, (kidsactionforkids.org) som bidrar til å hjelpe barn født med leppe-/ganespalte til å få et bedre liv på nettopp disse stedene. De er med på å organisere operasjoner av disse barna. God tur!

 4. God tur, og lykke til. Dere må være en fantastisk flott familie. Vil gjerne følge med på hva dere publiserer av opplevelser og se mange bilder.

 5. Så utrolig fint❤️ Lykke til hele fine gjengen!! Kos dere og nyt, lev og lær av alt og alle dere møter på deres vei:) Dere er kule!! Klem fra Jørgen og Merete

 6. Jeg håper dere får en strålende tur!??????Jeg kommer til å savne alle sammen! Stor klem fra Eliseo og Mamma og pappa! God tur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Businesses are erasing the boundaries between nations and
  as a outcome, communication act the chief portion in expanding your reach as entrepreneur.
  Communication, in this fact, is the wit to spell out between any
  lingua franca yoke there is and the transfiguration services explode has
  made it even easier. You legitimate be enduring to change steady the retinue you depute your transference offers objective
  accommodation, which can be verified through checking the reviews of the definite one.

 8. For en gjeng tøffinger! Masse lykke til på reisen :-)) Vi ser på Flaskepost fra havet og da tenkte jeg på dere! Blir spennende å følge dere 🙂 klem fra Tuva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.