Reisebrev fra Thailand

Reisebrev fra Thailand

Av Alexandra

Jeg sitter nå og drikker en Pink Pop Power, som er en fruktshake. Nå er jeg på Koh Chang på en strand som heter Indie beach. Det er veldig lite sted. Med 7 bungalower, en liten restaurant, noen solstoler og noen thaimatter. Bungalowene er ganske små. Det er en dobbel seng og en stor dusj og en do.
I restauranten er det mange hengekøyer og mange fargerike skilt.

Bungalowen vår på Indie Beach.
Peace, love and unity
Masse hengekøyer ved bungalowen.

Vi har kjøpt hver vår badeleke jeg har en is og august har en pizza. Hotellet drives av en norsk dame. Det er tre hunder og noen katter her. I dag blåser det ganske mye og det er ganske sky fritt. Vi har badet ganske mye i dag og det er litt kaldt fordi det blåser så mye.

Godt med en stor is.

På Koh Chang har vi vært på en trampolinepark og vi var helt alene i to timer. I huset vi bodde bakte vi pepperkaker og rullekake. Vi har vært på mange strender her på koh Chang den jeg likte best var Klong son bay.

Hopper i tauet på Klong Son Bay, sammen med noen danske jenter vi har truffet.

Og den siste kvelden vi var i huset så dro vi til et mangrove sted og så fant vi en svensk restaurant og spiste falukorv og pannekake. Så padlet vi kayak, og nå er vi her på indie beach.

Håper det er bra med alle og at alle får en fin jul.

Hilsen Alexandra

 

One Reply to “Reisebrev fra Thailand”

  1. Takk for fint brev Alexandra.Du har det fint forstår jeg.Så fin is.
    Bra at dere har fått litt julestemning med pepperkakebaking og lussekatter.Neste jul skal vi bake! Ha en fin jul.,det kommer brev?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.