Indiske dager for August

Indiske dager for August

Vi har badet i store bølger, og badet på mange strender. Badevaktene tror alltid at vi ikke kan svømme, så vi får ikke gå så langt ut. Det er regntid her så det er store bølger her.

Det er kjempemorsomt å bade i de store bølgene, og så blir jeg full av sand.

 

Det er så varmt at jeg fikk veldi lyst til å bade i risåkeren.

Vi har bodd på hotell, og to forskjellige hus. Vi har sett mange hus som er laget av stein og strå, men der har ikke vi bodd. Det er veldig mange fattige folk her, de spør ofte om penger eller selger frukt og ting de har fra gården sin, og masse andre ting. Mange er fattige fordi de ikke har jobb eller har noen eiendom med skog eller gruver med diamanter.

Veldig mange vil ta bilder med oss. Først var det gøy, nå er det bare kjedelig. Jeg vil ha 10 rupies for hvert bilde har jeg sagt.

Noen steder vi har vært har vi blitt tatt bilde av hundre ganger, alle ville se på oss og ta på oss. Det var ganske irriterende.

Det er kuer, hunder og aper hvorsomhelst. Kuene er Hellige. Vi har sett kuer på veien, på tak, i skogen, på vei inn i butikken og det er kuer på stranda. Og så er det veldig mange hunder overalt. De er veldig snille, men vi er forsiktig, for de kan ha sykdommer. Mange halter fordi de har vondt i beinet. Kanskje har de blitt påkjørt, de synes vi synd på.

Alle steder har vi sett apekatter. Og så har vi sett apekattguden Haneman flere steder, der var det mange aper. De som tror på Hanaman gir apene bananer. Vi har sett aper veldig nærme oss, ca en meter.

Møter masse apekatter langs veien

Vi har kjørt mange mil og timer med tog. Tog er morsomt å kjøre. Men det er mest gøy å kjøre auto-rickshaw (tuk-tuk).

Jeg liker best å sitte foran med sjåføren når jeg kjører auto (tuk-tuk).

Hilsen fra August

7 Replies to “Indiske dager for August”

 1. Hei August. Så fint å lese om alt du har opplevd.Fine bilder.Savner deg masse, men jeg ser jo du har det bra. God reise videre. Pass på mamma og pappa.?

 2. Hei alle sammen. Vi følger med på reisen, og det er veldig gøy. Vil bare si til August, at vi legger ut bilder av og til av våre barn. Men det er kun det som er gøy. Oskar hater skolen. Han hater å stå opp om morgenen. Han synes AKS er kjedelig, og han synes at han har alt for lite fritid. Men det er ikke sant. Han spiller fotball en gang i uken, og en gang i uken går han på karate. En dag var han syk, og det var kjempekjedelig å være hjemme, med bare pappa. Kos dere på tur, og gled dere over friheten og det å få være sammen hele tiden.
  Det savner Oskar fra i sommer. Han ville helst vært der dere er nå.

  Så skal dere til Kep. DER HAR VI VÆRT!!! Verdens beste is, og der er det en Taco restaurant.
  De har også en spøkelsesby, som ikke var skummel i det hele tatt. Så har de verdens beste pannekaker på The Beach House…

  Ha en flott reise, og husk at det er ganske kjedelig her hjemme. Kaldt, ekkelt, ingen snø og stort sett ubrukelig vær…..

 3. Hei August! Så fint å lese det du skriver om. Vi får vite så mye om India av deg. Tusen takk!
  Det er gøy å se bilder fra der du er, også. Det ser ut til at du har det fint:)
  Klemmer fra 2b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.