Frivillig arbeid søkes

Frivillig arbeid søkes

Vet du om noen som har glede av en hel familie?

Helt siden vi først snakket om å reise et år utenlands, var vi helt samstemte at vi ikke kunne reise rundt på beachferie i 10 måneder. Vi vil heller ikke se bare et land. Og ikke heller vil vi leve et tilnærmet liv som vi gjør nå, bare et annet sted. Heller har vi lyst til å oppdage flere steder, treffe mange mennesker, nye kulturer og steder – og ikke minst har vi lyst til å bidra. Bidra med dem vi er og det vi kan, til at andre får en noe bedre hverdag. Så vi har lyst til å jobbe frivillig!

Tidligere reiser har vist at vi kan bidra i lokalsamfunn og i prosjekter mange steder der man ferdes, og at det kan bety mye for noen at vi er nettopp der. Derfor trenger vi din hjelp! Kjenner du til et prosjekt, institusjon, enkeltmennesker, grupper eller steder som hadde hatt glede av å få en hel familie på besøk som kunne gjøre en stor eller liten jobb for en kort eller lengre periode?

Det vi spesielt er på jakt etter er å kunne arbeide på eller med er:

  • Barnehjem
  • Skoler, undervisning
  • Helseinformasjon
  • Legemiddelinformasjon
  • Miljø og klima
  • Byggeprosjekter (skoler, brønner o.l).

Hvis du har vært et sted – der du tror det kan være en fin mulighet for oss å bidra – så ta kontakt eller videreformidle informasjon om oss. 

Vi kommer til å velge prosjekter og land som først og fremst er trygge for barna, og som vi som en hel familie kan delta på. Det må også være greit å reise dit, ligge ca i vår udefinerte reiserute og det bør finnes muligheter for innlosjering hos familier eller billige overnattingsmuligheter. Vi tenker at vi kan være alt fra 1 uke til 1 måned på et sted, men det kan justeres etter behov. Vi lover oss ikke bort, men vi lover å bidra dit vi velger å reise.

Ta kontakt med bislettbanden@gmail.com om du vet noe!  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.